Batman Üniversitesi Yayınevi tarafından baskısı tamamlanan toplam 17 eser “Batman Kitaplığı” adı verilen raflarda sergileniyor.

Bursa’da "zanaat atölyeleri"  uygulanmaya başlandı Bursa’da "zanaat atölyeleri" uygulanmaya başlandı

Teknik Bilimler Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından şık bir tasarımla dizayn edilerek üretilen kitaplıkların yer aldığı binalarda; Batman Vizyon 2030, Batman Halk Kültürü, Dün Bugün Yarın Batman, Nymphaeus’tan Batman’a, Geçmiş Bugün Gelecek Batman (tam metin bildiriler kitabı), 1. Uluslararası Batman Sempozyumu 2022 (Özet Bildiriler Kitabı),  2. Uluslararası Batman Sempozyumu 2024 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 2. Uluslararası Batman Sempozyumu 2024  (Özet Bildiriler Kitabı), Enerji Sistemleri Analizi, Batman Enerji Zirvesi, Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), Uluslararası Bilişim Kongresi 2023 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), Uluslararası Bilişim Kongresi 2024 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 1. Uluslararası Öğrenci Kongresi (Tam Metin Bildiriler Kitabı), ISENS-21 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 2. ICEPHSS Bildiri Özeti Kitapçığı ve ICEPHSS 2022 Bildiri Özeti Kitapçığı adlı eserler yer alıyor.

"Üniversite-kent iş birliğini önemsiyoruz"            

Batman şehri ile alakalı 8 kitabı yayımlamanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Rektör Demir; "Yayımladığımız eserler; müstakil araştırma, konferans, sempozyum ve zirve gibi farklı bilimsel etkinlikler neticesinde ortaya konulmuştur. Bu çerçevede Üniversite-kent iş birliğini önemsiyor ve toplumsal faydayı göz önünde bulundurarak bu yönde çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Dünyanın her yerinden gerek dijital ve gerekse de fiziksel olarak ulaşılabilen, ihtiyaçlara cevap verebilecek ve güvenilir bir yayınevinden çıkan kaynak kitaplarımızın Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Eserlerimize çalışmalarıyla katkı sunup emek veren bütün akademisyen ve araştırmacıları yürekten kutluyorum." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha